LerenBeslissen verleent verschillende diensten. Voor meer informatie over de betreffende dienst en het actuele aanbod klikt u op het betreffende item.

Beslissen in een organisatie
Het resultaat van uw afdeling of onderneming en de manier waarop het wordt bereikt, is 100% afhankelijk van de kwaliteit, de effectiviteit en de consistentie van de besluitvorming die stakeholders binnen uw organisatie nemen.
GPS: Besluitvorming mikado
Games, puzzels en simulaties zijn korte interactieve sessies van 1,5 tot 2,5 uur waarin enkele aspecten van het besluitvormingsproces worden ervaren, geoefend en verdiept.
Speciaal beslissen
Speciale workshops zoals bijvoorbeeld: Kunst en beslissen.
Werk en beslissingen
In ons werk nemen wij elke dag beslissingen: Hoe wij ons werk organiseren, welke taken wij urgent en belangrijk vinden en welke niet, wat wij doen en hoe wij dat doen etc.
Workshop beslissen
Er gaat geen dag voorbij waarop wij geen beslissingen nemen. Wij nemen in ons werk, in ons leven veel kleine en veel grote beslissingen. Het blijkt dat wij weinig kennis hebben van de effectieve manieren om te beslissen en ons soms niet bekwaam genoeg voelen om de goede beslissing te nemen.