"Samengevat: zeer professionele training in beslissen waardoor het bewustzijn over de wijze waarop je beslist op een natuurlijke manier expliciet wordt gemaakt."
H. Stol

"Persoonlijke, niet opdringerige, maar wel indringende benadering."
A. Wink

"'Intuïtie' vertaalde ik vooral als 'op gevoel'. Dat intuïtief beslissen op zoveel meer (ervaring, kennis, ethiek, onbewuste mentale verwerking) berust, werpt een nieuw licht op en in deze 'black box' van de onbewuste kant van beslissen."
Jean

"Je leert o.a. dat het ook heel leuk en interessant is om beslissingen te nemen. Je beseft hierdoor hoe (on)bewust je met situaties in je leven omgaat. Het inspireert je om over te nemen en genomen beslissingen na te denken."
J. de Baat

"Een interactieve workshop die mij zicht heeft geboden op mijn eigen stijl van beslissen en ook op handige ‘do’s en don’ts’. Vol nuttige informatie en prettige, interactieve werkvormen. Jean-Marc zit goed in het onderwerp en geeft gedurende de workshop veel praktische en nuttige handreikingen."
Carolien

"Het is voor mij zeer verhelderend geweest om te realiseren welke beslissingsstijl ik in de praktijk toepas en wat de consequenties daarvan zijn. Ook heb ik gezien wat ik, als ik hier vast dreig te lopen, kan doen om het anders aan te pakken."
R. Cornelissen

"Zeer effectieve workshop, compact en logisch opgebouwd. Voor mij was de workshop uiterst leerzaam omdat Jean-Marc me heeft laten zien dat er meer dan 1 strategie is om tot een besluit te komen. De verwarring die ik ervoer had ermee te maken dat ik onbewust allerlei strategieën door elkaar haalde. Ook de verschillende besluitvormingsstijlen waren erg verhelderend. Ik ga vanaf nu veel bewuster en met meer rust met keuzes om!"
T. Huijboom